Dokumenter - Link til www.gulag.dk
Kolyma: Det hvide krematorium
Link til www.gulag.dk
Ovenstående flash linker igen steder hen, men hent bannerne i de links, der er længere nede på siden, og der er links integreret i flashfilerne.

Hjælp med at gøre www.gulag.dk kendt

Jo mere kendt denne side bliver, jo mere kendt bliver historien om Stalins rædselsregime og jo mere kan vi værdsætte demokratiet, i det mindste blandt det mindretal i verden, der har demokrati!

Derfor kan du gøre en stor tjeneste for udbredelsen af historien, ved at linke til www.gulag.dk. Du kan inføje almindelige links, eller du kan bruge de nedenstående flashbannere, som du kan downloade her fra siden. Bemærk, at links er integreret i flashfilerne, så du skal ikke gøre andet, end at lægge de animerede bannere på din side.

På forhånd tak for hjælpen!

Har du selv en hjemmeside om sovjetunionens historie, linker jeg meget gerne tilbage til din side (se format på min linkside).

Flash bannere

Klik på billederne af bannerne og du vil få downloadet en zip-fil med flashbanneret. Din browser vil formentlig spørge om diverse vedrørende sikkerhed. Filerne er viruscheckede, men et ekstra check skader selvfølgeligt aldrig.

Flashbanner, 660 x 100 px
Flashbanner, 500 x 100 px
Flashbanner, 500 x 75 px
Flashbanner, 470x60 px
Flashbanner, 160 x 160 px
Flashbanner, 430x60 px
Flashbanner, 200 x 150 px